20081206

Aura-Soma Astrobiochemical Salts



Φθοριούχο Ασβέστιο (Calcium Fluoride)
Η ανεπάρκεια Φθοριούχου Ασβεστίου στο πρόσωπο φαίνεται από τις πλάγιες ή κάθετες γραμμές στις εσωτερικές γωνίες των ματιών.Το Cal Fluo συντηρεί ουσιαστικά την ποιότητα του ινώδους ιστού και συστήνεται κυρίως σε καταστάσεις που οφείλονται σε χαλαρό μυϊκό ή υποστηρικτικό ιστό. Αυτές περιλαμβάνουν εξασθενημένα αιμοφόρα αγγεία, κιρσούς, αδύναμο κυκλοφορικό, αιμορροΐδες, δυσκοιλιότητα, θλάση τενόντων και αρθρώσεων, πρόπτωση οργάνων και σκασμένο ή σκληρό δέρμα. Το Cal Fluo βοηθάει στη μείωση του σχηματισμού ραγάδων.


Σημείωση: Αρχικά δεν θα πρέπει να λαμβάνεται μεγάλη δόση Φθοριούχου Ασβέστιου καθώς μπορεί να παροτρύνει την αποβολή πετρών.


Φωσφορικό Ασβέστιο (Calcium Phosphate)

Περιοχές που δείχνουν χλωμές, κέρινες και στο δέρμα του προσώπου επίσης δηλώνουν έλλειψη Φωσφορικού Ασβεστίου. Το Cal Phos είναι το πλέον άφθονο ιστικό άλας στο σώμα. Βοηθάει στην αφομοίωση και την απορρόφηση της τροφής και είναι ζωτικά απαραίτητο στο χτίσιμο των δυνατών οστικών και σωματικών δομών και της εύρωστης κράσης. Οι εξαιρετικές αναρρωτικές δυνάμεις του επιταχύνουν την ανάρρωση και αναπληρώνουν το ρεζερβουάρ του σώματος. Το Cal Phos συστήνεται για αιματικές και οστικές διαταραχές συμπεριλαμβανομένων της αναιμίας, οστεοπόρωσης και τους πόνους ανάπτυξης και είναι επίσης ωφέλιμο για τον φόβο και την ανησυχία. Είναι εξαιρετικό για παιδιά σε φάση ανάπτυξης και ηλικιωμένους και είναι καλό συμπληρωματικό τονωτικό για κάθε θεραπεία.


Θειϊκό Ασβέστιο (Calcium Sulphate)
Η ανεπάρκεια Θειϊκού Ασβεστίου φαίνεται στο πρόσωπο ως ακμή στους ενήλικες και ως σοβαρές περιπτώσεις ακμής στους έφηβους. Το Cal Sulph είναι ένα άλας που καθαρίζει το αίμα και βοηθάει το συκώτι να αποβάλλει τις ακαθαρσίες από το κυκλοφορικό. Συστήνεται σε καταστάσεις που σχετίζονται με την έκκριση πύου, όπως σπυράκια, φυσαλίδες, αποστήματα και έλκη. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην ξήρανση της ουσίας που συνεχίζει να συσσωρεύεται αφότου έχει αποβληθεί το περισσότερο πύο, όπως γίνεται σε αργές θεραπευτικές διαδικασίες ή πληγές που «ιδρώνουν».


Φωσφορικός Σίδηρος (Ferrum Phosphate)
Τα σημάδια στο πρόσωπο που δηλώνουν έλλειψη Φωσφορικού Σιδήρου περιλαμβάνουν κοκκινάδα στο μέτωπο, στην εξωτερική πλευρά των αυτιών ή ολόκληρο το πρόσωπο δείχνει αναψοκοκκινισμένο. Όταν υπάρχει μεγάλη έλλειψη, εμφανίζονται μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια. Ο Fer Phos είναι ένας μεταφορέας του οξυγόνου και αντιφλεγμονώδης και είναι το βασικό βιοχημικό ίαμα πρώτων βοηθειών. Πρέπει να χρησιμοποιείτε στην αρχή των φλεγμονοδών καταστάσεων, δηλ. παθήσεις που λήγουν σε «-ίτης». Κατά βάση συστήνεται για την ρηχή αναπνοή (συμπεριλαμβανομένου και του άσθματος), αδύναμο ανοσοποιητικό, κρυώματα και γρίπη, ιώσεις, βακτήρια, μύκητες και μολύνσεις από παράσιτα, πόνο, πυρετό, αναιμία και βαριά εμμηνόρροια.


Χλωριούχο Κάλι (Kalium Muriaticum)
Η έλλειψη Χλωριούχου Κάλι φαίνεται στο πρόσωπο από μία γαλαζόλευκη χροιά κάτω από τα μάτια και όταν υπάρχει μεγάλη έλλειψη το πρόσωπο δείχνει χλωμό και άσπρο. Αυτή η έλλειψη μπορεί να υπάρχει σε αλλεργίες, αλλεργικό συνάχι, ιγμορίτιδα, ροχαλητό και ναυτία (συμπεριλαμβανομένης της πρωινής ναυτίας). Το Kali Mur είναι το βασικό βιοχημικό ίαμα για καταστάσεις καταρροής που συνοδεύονται από αποβολή παχιάς, λευκής βλέννας ή φλέγματος από το δέρμα ή τις βλεννώδεις μεμβράνες.


Φωσφορικό Κάλι (Kalium Phosphate)

Η έλλειψη Φωσφορικού Κάλι φαίνεται από μία γαλαζοπράσινη χροιά γύρω από το στόμα και το σαγόνι ή γενικά μία γκριζωπή επιδερμίδα. Το Kali Phos είναι ένα θρεπτικό κυταρρικό συστατικό για τον εγκέφαλο και τα νεύρα και λειτουργεί σαν δυνατό αντισηπτικό. Έλειψή του μπορεί να παρουσιάζει συμπτώματα όπως μειωμένη συγκέντρωση, υπερδραστηριότητα στα παιδιά, απώλεια μνήμης, αϋπνία και έντονη σωματική δυσωδία, νοητική ή σωματική εξάντληση και νευρικές καταστάσεις.


Θειϊκό Κάλι (Kalium Sulphate)
Η έλλειψη Θειϊκού Κάλι φαίνεται στο πρόσωπο ως χρωματιστά σημάδια συμπεριλαμβανομένης και το χλόασμα στην εγκυμοσύνη ή μια γενικότερη χάλκινη χροιά στο πρόσωπο. Το Kali Sulph είναι σημαντικό στην διατήρηση της υγειούς επιδερμίδας, μαλλιών και βλεννωδών μεμβρανών, είναι ένας παραγωγός οξυγόνου και ρυθμιστής των νεφρών.


Φωσφορικό Μαγνήσιο (Magnesium Phosphate)
Η έλλειψη Φωσφορικού Μαγνήσιου γίνεται ορατή ως μία ελαφρώς ροζ εώς σκούρη κόκκινη περιοχή κοντά στην μύτη. Το Mag Phos είναι ένα αντισπασμωδικό και αναλγητικό άλας. Τα συμπτώματα της έλλειψής του μπορεί να συμπεριλαμβάνουν κόπωση, νευρική ένταση, πόνους πείνας και μυικές κράμπες. Συστήνεται για όλους τους σπασμωδικούς πόνους, λόξυγγες, σπασμωδικά χτυποκάρδια, κράμπες, πόνους εμμηνόρροιας και πονοκεφάλους που συνοδεύονται από πόνους που γίνονται αισθητοί σαν «σουβλίσματα» ή «μαχαιριές».

Σημείωση: Το Mag Phos συχνά δρα πιο γρήγορα όταν παίρνετε τις ταμπλέτες μαζί με μια γουλιά ζεστό νερό.


Χλωριούχο Νάτριο (Natrium Muriaticum)
Η έλλειψη Χλωριούχου Νατρίου φανερώνεται ως πρήξιμο κάτω από τα μάτια και ως ένα δυνατή ρινοχειλική πτυχή – την γραμμή που ξεκινάει από την άκρη της μύτης και καταλήγει στις γωνίες του στόματος. Το Nat Mur είναι το άλας που εξισορροπεί το νερό. Τα συμπτώματα της έλλειψης Nat Mur χαρακτηρίζονται από υπερβολική υγρασία ή ξηρότητα όπως ξηρά χείλη και μύτη που τρέχει. Φαγούρα στο δέρμα ή τα μάτια, έλλειψη ζωτικότητας, δάκρυα, κατάθλιψη, οίδημα σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος, τάση για τσιμπήματα κουνουπιών και δυσκοιλιότητα ή διάρροια, όλα αυτά δηλώνουν έλλειψη Nat Mur.


Φωσφορικό Νάτριο (Natrium Phosphate)
Η έλλειψη Φωσφορικού Νάτριου φαίνεται είτε ως λιπαρό δέρμα, ειδικά στην περιοχή Τ του προσώπου, μεγάλοι πόροι, μαύροι πόροι και σπυράκια ή εξαιρετικά σφιχτοί, σχεδόν αόρατοι πόροι. Αν υπάρχει έλλειψη Χλωριούχου Νάτριου επίσης, τότε τα μάγουλα θα δείχνουν κρεμασμένα. Το Nat Phos είναι το άλας που εξουδετερώνει τα οξέα. Είναι το βασικό βιοχημικό ίαμα για παθήσεις που σχετίζονται με την συσσώρευση οξέων στο σώμα. Συστήνεται για τις καούρες, δυσπεψία, την αρθρίτιδα, προβλήματα χοληστερίνης, λαχτάρα για γλυκά και σοκολάτα, πόδια που μυρίζουν ή σωματική δυσωδία, δυσκοιλιότητα και κάθε κιτρινωπή σωματική απέκκριση.


Θειϊκό Νάτριο (Νatrium Sulphate)
Η έλλειψη Θειϊκού Νάτριου αρχικά φαίνεται στην εξωτερική άκρη των αυτιών. Αν η έλλειψη επιδεινωθεί, η άκρη της μύτης μπορεί να γίνει από κόκκινη ως μοβ, ή ολόκληρο το πρόσωπο μπορεί να πάρει μία πρασινοκίτρινη χροιά. Το Nat Sulph ευνοεί την αποβολή της υδατικής περίσσειας από το σώμα και είναι το κύριο βιοχημικό ίαμα για την κατακράτηση υγρών. Το Nat Sulph συνεισφέρει στην υγειή λειτουργία του συκωτιού και συστήνεται για δυσλειτουργίες που σχετίζονται με το συκώτι και την χολή όπως οξυθυμία, υπερκατανάλωση αλκοόλ, ίκτερο και ηπατίτιδα.


Πυρίτιο (Silicea)
Τα πρώτα σημάδια έλλειψης Πυρίτιου φαίνονται στο πρόσωπο ως ρυτίδες, ειδικά γύρω από τα μάτια. Άλλα σημάδια είναι απώλεια μαλλιών, φαλάκρα, γυαλιστερή και λιπαρή άκρη της μύτης, χνουδωτά μαλλιά, δερματικά προβλήματα, και όταν είναι ακραία τότε τα μάτια μπορεί να δείχνουν βαθιά βυθισμένα στις κόγχες. Το Silicea είναι καθαριστικό και ρυθμιστικό για τους συνεκτικούς ιστούς. Είναι ένα σημαντικό αντι-στρες άλας. Η έλλειψή του συντελεί σε συμπτώματα που μπορεί να περιλαμβάνουν εκνευρισμό, ευαισθησία στο θόρυβο ή το φως, αισθήματα επιθετικότητας, πονοκεφάλους που «σφίγγουν» το κεφάλι και αθέλητα τικ στα μάτια ή τους μυς του προσώπου. Επίσης απομακρύνει τις εκφυλιστικές ουσίες από το σώμα και είναι το βιοχημικό ίαμα για τα αποστήματα, το κριθαράκι στο μάτι, τις φυσαλίδες και τα σπυράκια.


Σημείωση:
Λόγω της ικανότητας να απομακρύνει τις ξένες ουσίες από το σώμα, το Silicea δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται για παρατεταμένες περιόδους από ανθρώπους με εμφυτεύματα ή ξένα αντικείμενα μέσα στο σώμα τους.

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

Σε περίπτωση που χρειάζεστε μία συνεδρία για την χορήγηση των κατάλληλων ιστικών αλάτων,  παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου (Lemonpaz@yahoo.gr).Αν χρειάζεστε να προμηθευτείτε ιστικά άλατα, μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε μαζί μου.


No comments: