20081206

Aura-Soma Sea and Butterfly Erik's Essences


ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΕΣΣΕΝΣ
Συχνότητες Διαπροσωπικών Μεταμορφώσεων

Τα Θαλάσσια Έσσενς εστιάζουν ιδιαίτερα στην μεταμόρφωση του ενεργειακού πεδίου μεταξύ των ανθρώπων και των σχέσεων τους.


ΧΡΗΣΗ: Είναι πολύ αποτελεσματικά όταν εφαρμόζονται απευθείας πάνω στο δέρμα σε σημεία των τσάκρα ή μεσημβρινών, όταν προστίθονται στο μπάνιο, σε λάδια, κρέμες και λοσιόν. Επίσης εκπέμπουν όταν εφαρμόζονται πάνω σε κρυστάλλους -απλώς ρίξτε μερικές σταγόνες πάνω στον κρύσταλλο. Χρησιμοποιούνται με διάφορους τρόπους επομένως αυτοσχεδιάστε. Είναι άκρως βοηθητικά και δεν παρεμβάλλονται στην δράση των άλλων προϊόντων Aura-Soma που μπορεί να χρησιμοποιούμε παράλληλα.

Υπάρχουν 3 Ομάδες με Θαλάσσια Έσσενς, συνολικά 42 έσσενς.


Ομάδα 1

Αυτή η πρώτη ομάδα 14 Θαλάσσιων Έσσενς αναπαριστά την αρχή στην διαδικασία σύνδεσης με τα Θαλάσσια Ντέβα. Τα έσσενς αυτά μπορούν να μας βοηθήσουν σε κάποια από τα βασικότερα και πιο συνηθισμένα θέματα των ανθρώπινων σχέσεων. Προέρχονται από θαλάσσια όντα με συγκεκριμένα γνωρίσματα, με τα οποία γνωρίσματα εξοικειωνόμαστε μέσα από την χρήση των έσσενς. Για παράδειγμα, το Βαρέλι Σπόγγος είναι μία από τις μεγαλύτερες ποικιλίες σπόγγου στους ωκεανούς της Ανατολής. Από το όνομα του μπορούμε να καταλάβουμε την χρήση του. Το βαρέλι περιβάλλει, έτσι το έσσενς του Βαρελιού Σπόγγου μπορεί να είναι προστατευτικό για τα πεδία που μας περιβάλλουν. Ο Ναυτίλος είναι ένα μοναδικό θαλάσσιο ον που η σπειροειδής μορφή του θυμίζει πολύ το αφτί ή τα νεφρά στο σώμα μας. Επομένως αυτό το έσσενς μπορεί να σχετίζεται με την ακουστική λειτουργία και ενέργεια. Μπορεί να βελτιώσει την ικανότητα μας να ακούμε με προσοχή. Ενεργειακά, τα έσσενς αυτά αναπαριστούν το σημείο έναρξης στην ακολουθία των Θαλάσσιων Έσσενς και αποτελούν εξαιρετική εισαγωγή στα Θαλάσσια Όντα. Έχουν την δυνατότητα να βελτιώνουν τις σχέσεις με ξεκάθαρους τρόπους και μας βοηθούν να αναπτυχθούμε με ευημερία ώστε να ανοίξουμε στις θετικές όψεις μέσα μας.


Australian Sea Horse (Μπλε Τιρκουάζ), Barrel Sponge (Τιρκουάζ Μπλε/ Ίντιγκο), Gossamer Parasol (Μέσο Τιρκουάζ), Nautilus (Άκουαμαρινα), Sea Cucumber (Λευκό Ροζ), Sea Dandelion (Μπλε Ίντιγκο), Sea Fan (Κοραλλί), Sea Pen (Μεσσαίο Ροζ), Sea Tulip (Μπλε Τιρκουάζ), Spiny Lobster (Μεσαίο Λαδί), Common Tropical Octopus (Πορτοκαλόχρυσο), Horsesue Crab (Σκούρο Μπλε Ροζ), Harlequin Shrimp (Λεμονί Κίτρινο), Cassiopea Andromeda (Μεσαίο Μπλε)


Ομάδα 2
Η Ομάδα 2 είναι η συνέχεια της 1ης ομάδας. Το δώρο των υπέροχων Θαλάσσιων Έσσενς συνεχίζεται σ’ αυτήν την ομάδα που φέρνει μαζί της νέες και εκπληκτικές όψεις των Θαλάσσιων Έσσενς. Αυτή η σειρά αναπτύχθηκε την περίοδο 1998-2000. Το πρώτο στην σειρά είναι το Βαμπίρι Καλαμάρι και το τελευταίο το Θαλάσσιο Μήλο. Περιλαμβάνει επίσης δύο νέα έσσενς που διαφέρουν αρκετά από τα άλλα - την Φάλαινα Πιλότο (Sei Miyo) και το Ζεύγος Δελφινιών (Sina και Ruwa). Ενώ όλα τα υπόλοιπα έσσενς διατηρούνται σ’ ένα υδάτινο μέσο, αυτά τα δύο αποτελούν Έσσενς Ψυχικού Συντονισμού με την ΎΠΑΡΞΗ ενός συγκεκριμένου Δελφινιού και μίας συγκεκριμένης Φάλαινας. Φέρνουν μία πολύ νέα και σημαντική όψη στην οικογένεια με τα Έσσενς Θάλασσας και Πεταλούδων, που εναρμονίζει και αφομοιώνει εποικοδομητικά τις δράσεις από τα Έσσενς Θάλασσας και τα Έσσενς Πεταλούδων.


Dolphin (Άκουαμαρινα), Pilot Whale (Σκούρο Μπλε), Vampire Squid (Σκούρο Λαδί Πράσινο), Common Sea Urchin (Θερμό Λαδί Πράσινο), Dawson Sunfish (Κιτρινόχρυσο), Spiny Scallop (Μοβ), Giant Sea Spider (Κοκκινωπό Πορτοκαλί), Sea Lily (Λιλά), Crown of Thorns Starfish (Βιολετί), Common Cuttlefish (Φωτεινό Λεμονί Πράσινο), Blue Sea Squirt (Σκούρο Μπλε), Flame Scallop (Πορτοκαλοκόκκινο), Sea Apple (Απαλό Τιρκουάζ)


Ομάδα 3

Η Ομάδα 3 είναι συνέχεια των ομάδων 1 & 2 και ολοκληρώνει την ακολουθία των Θαλάσσιων Έσσενς. Μοναδικά και όμορφα δώρα από την θάλασσα, πολύ χρήσιμα στις βαθύτερες ανάγκες και τις σχέσεις μας. Περιλαμβάνει μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα Θαλάσσια Έσσενς Όντων του Βυθού, όπως το Grenadier, το Viperfish, το Gulper Eel κτλ -αυτά δύνανται να αντιμετωπίσουν τα βαθύτερα προβλήματα που μας καταπονούν. Η ομάδα αυτή περιλαμβάνει επίσης δύο έσσενς Θαλάσσιων Δράκων, που έχουν την δυνατότητα να καθαρίζουν κάποια από τα δυσκολότερα προβλήματα και σχέσεις μας. Υπάρχουν επίσης κάποια πολύ μικρά πλάσματα που ζουν μέσα σε υφάλους, όπως το Head Shield Nudibrach, το Flatworm, το Stick Polyps κτλ. Όλα αυτά ασχολούνται με κάποιες από τις ανώτερες και κατώτερες όψεις της ανθρώπινης εμπειρίας με έναν υπέροχο τρόπο. Είναι εργαλεία που μας βοηθούν σε περιόδους μέγιστων προκλήσεων.

Leafy Sea Dragon (Σκούρο Ροζ Βιολετί), Weedy Sea Dragon (Πορτοκαλί), Paua Shell (Βασιλικό Μπλε), Snakelocks Anemone (Μεσαίο Ροζ Κοραλλί), Arafura File Snake (Σκούρο Ίντιγκο), Viperfish (Θερμό Λαδί Πράσινο), Blackbelly Dragonfish (Απαλό Χρυσό), Gulper Eel (Απαλό Βασιλικό Μπλε), Grenadier (Απαλό Λαδοπρασινωπό Χρυσό), Stick Polyps (Θερμό Λαδί), Flatworm (Μεσαίο Ροζ Χρυσό), Head Shield Nudibrach (Απαλό Λεμονί), Lister's Conch (Απαλό Βιολετί), Marbled Chiton (Απαλό Ίντιγκο

ΕΣΣΕΝΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ

Συχνότητες Προσωπικών Μεταμορφώσεων

Τα Έσσενς Πεταλούδων αναπαριστούν την πιθανότητα ανάδυσης μίας νέας συνείδησης.
Η δράση τους βοηθά την επέκταση σε βαθύτατες πλευρές της Ύπαρξης μας για να αναπτύξουμε την δυναμική μας.

Κάθε έσσενς συνηχεί μ' ένα συγκεκριμένο είδος Πεταλούδων από το οποίο παίρνει επίσης και το όνομά του.

Οι πεταλούδες είναι λαμπερά χρωματιστοί αγγελιοφόροι της συναισθηματικής ύπαρξης μας. Όπως τα λουλούδια, τα πετράδια, τα θαλάσσια όντα και άλλα πολλά που ενσαρκώνουν λεπτές ενέργειες, έτσι και οι πεταλούδες. Όλη η ύλη είναι φως που δονείτε σε διαφορετικές συχνότητες.


ΧΡΗΣΗ: Είναι ιδιαίτερα δραστικά όταν εφαρμόζονται απευθείας πάνω στο δέρμα σε σημεία των τσάκρα ή όταν τα προσθέτουμε στο μπάνιο ή ψεκάζονται στον χώρο, όταν τα προσθέτουμε σε λάδια, κρέμες και λοσιόν. Επίσης εκπέμπουν όταν ρίχνουμε σταγόνες πάνω σε κρυστάλλους. Γενικά χρησιμοποιούνται με διάφορους τρόπους.

Υπάρχουν 3 Ομάδες Έσσενς Πεταλούδων, συνολικά 84 έσσενς.


Ομάδα 1

Η Πρώτη Ομάδα είναι φωτεινές συχνότητες που δύνανται να διαμορφώσουν και να επιδράσουν στον ψυχισμό μας. Αυτό σημαίνει ότι είναι φωτεινά εργαλεία ικανά να επιφέρουν μεταμόρφωση και ευημερία σε πολλές όψεις της πνευματικής Ύπαρξης μας. Προσφέρονται αυτήν την εποχή για μεγαλύτερη ανάπτυξη και εμπειρία. Πολλοί άνθρωποι νιώθουν σαν «να γυρίζουν σπίτι» τους με αυτά τα έσσενς με έναν πολύ βαθύ τρόπο. Προσκαλούν πνευματικές καταστάσεις ευημερίας. Είναι πολύ λεπτά και «εστιασμένα» εργαλεία για τις βαθύτερες διεργασίες της συνείδησης και της εξέλιξης.


Mio Pea (Σκούρο Μοβ/ Ματζέντα), Wio Lio (Κόκκινο), Peo Tio (Πορτοκαλί), Via Sio (Χρυσό), Mea Kio (Κοραλλί), Hea Hio (Τριανταφυλλί Ροζ), Wio Rea (Ροζ), Gio Kia (Απαλό Ροζ), Fia Dio (Κίτρινο), Deo Ria (Απαλό Κίτρινο), Jio Hea (Λεμονί Κίτρινο), Lua Kou (Λαδί Πράσινο), Vio Tea (Πράσινο), Lia Deo (Απαλό Πράσινο), Nio Kia (Σμαραγδί Πράσινο), Mia Goa (Τιρκουάζ), Eoa Ora (Απαλό Τιρκουάζ), Kio Koa (Μπλε), Lia Mio (Απαλό Μπλε), Ria Sea (Βασιλικό Μπλε), Lio Meo (Ίντιγκο), Lia Dio (Βιολετί), Quo Dia (Απαλό Βιολετί), Kia Kei (Μοβ), Mia Kio (Λιλά), Kio Nia (Ματζέντα), Sio Soa (Ασημένιο), Rainbow Angel Butterflies (Ουράνιο Τόξο).


Ομάδα 2

Η Ομάδα 2 αποτελεί το μέσο επίπεδο στις ενέργειες των Ηλιακών Χρωμάτων και αναπαριστούν τα χρώματα που επιρεάζουν την συνείδηση μας στο νοητικό και το αιτιατό επίπεδο της Ύπαρξης μας. Έχουν την δυνατότητα να μεταμορφώνουν τις σκέψεις και την δύναμη της θέλησης μας εξυψώνοντας ολόκληρο τον «συνειδητό εαυτό» μας στην όλη διαδικασία.

Αυτά τα έσσενς μας δίνουν την δυνατότητα να αναπτυχθούμε σ' έναν νέο κόσμο με συναρπαστικές πιθανότητες και αμέτρητες δυνατότητες για συνειδητή ανάπτυξη. Παλιές νοητικές συνήθειες που μας κρατούσαν πίσω τώρα μεταμορφώνονται σε νέες θετικές ενορμήσεις για αληθινή ανάπτυξη και ομορφιά.

Τα έσσενς της 2ης Ομάδας είναι τα κλειδιά για έναν νέο κόσμο που έχει την δυνατότητα να διορθώσει τα λάθη και τις ασθένειες προηγούμενων ζωών, μ' έναν εκπληκτικό, φυσικό τρόπο. Η μεγάλη δυναμική τους μπορεί να μας βοηθήσει συναισθηματικά ώστε να ξεπεράσουμε δύσκολες καταστάσεις της φύσης μας. Βοηθούν το «νου» να επανέλθει στην αρμονική συνήχησή του και την ιδανική λειτουργία του και εργάζονται με την «θέληση» για να βελτιώσουν το κίνητρο, την αυτοέκφραση και την επικοινωνία. Είναι ουσιαστικά και χρήσιμα εργαλεία.

Αυτή η σειρά Έσσενς Πεταλούδων διακρίνεται για τις ιδιαίτερες επιδράσεις της παρά για την ομοιομορφία της χρωματικής κλίμακάς της (όπως οι Ομάδες 1 και 3) – επομένως περιλαμβάνει άλλα χρώματα και άλλες χροιές.


Sinninia Rommala (Απαλό Πρασινωπό Κίτρινο), Sissinka Soseino (Ασημένιο), Tiyan Riyalla (Λιλά), Mikia Kilhima (Απαλό Τιρκουάζ), Rialiki Ninila (Μπλε), Tikia Solaria (Σκούρο Ίντιγκο), Winia Ririaka (Σκούρο Κοραλλί), Sinhema Takia (Τριανταφυλλί Ροζ), Isiaki Rillika (Απαλό Λαδί), Rillenka Mamakia (Απαλό Ίντιγκο), Winnolia Vinmala (Ροζ), Sisia Kikala (Σκούρο Μπλε Βιολετί), Vivia Lasaya (Σκούρο Κιτρινόχρυσο), Ristiya Tashisi (Σκούρο Βασιλικό Μπλε), Sasia Shalanka (Απαλό Πορτοκαλοκόκκινο), Xifia Kirrana (Σκούρο Μέσο Μπλε), Wiaka Sossinka (Χρυσό Κοραλλί), Yoninia Tirika (Σκούρο Αζούρο Μπλε), Tulka Zennekia (Απαλό Λεμονί Κίτρινο), Vonia Yinnoka (Σκούρο Σμαραγδί Πράσινο), Ishiani Rolia (Ροζ Βιολετί), Positha Tisika (Σκούρο μεσαίο Τιρκουάζ), Timika Sommolia (Πράσινο), Mimika Sommala (Απαλό Αζούρο Μπλε), Reloa Hikimia (Χρυσό), Cegia Giakala (Άκουαμαρινα), Kimia Kelhira (Μεσαίο Ίντιγκο), Nikia Goagada (Ματζέντα)


Ομάδα 3
Η Ομάδα 3 περιλαμβάνει την πυκνότερη από τις τρεις οκτάβες ενέργειας των Ηλιακών Χρωμάτων. Αναπαριστούν τα χρώματα που επηρεάζουν το αστρικό και το συναισθηματικό σώμα μας. Είναι οι φωτεινές συχνότητες που επηρεάζουν τις δημιουργικές ενέργειες και τα αισθήματα μας.

Αυτή είναι η πρώτη συλλογή Έσσενς Πεταλούδων που δημιουργήθηκε και είχαμε στην διάθεσή μας τα τελευταία χρόνια. Έχουν ιδιαίτερα δυνατή επίδραση στις σχέσεις μας, καθώς επιρρεάζουν τα συναισθήματα μας, έτσι ασχολούνται ιδιαίτερα με την «αλληλεπίδραση μας με τους άλλους». Αυτό έρχεται σε αντίθεση με την Ομάδα 1 & 2, οι οποίες ασχολούνται κυρίως με θέματα προσωπικής εξέλιξης. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, τα έσσενς της 3ης Ομάδας συνδυάζονται πολύ καλά με τα Θαλάσσια Έσσενς που επίσης εστιάζουν στις σχέσεις. Αυτά τα έσσενς είναι έξοχοι ενισχυτές για πολλά διαφορετικά είδη δημιουργικής δραστηριότητας.


Xifa Vissilion (Σκούρο Μοβ/ Ματζέντα), Rono Simmaron (Κόκκινο), Nola Marillion (Πορτοκαλί), Simi Parillion (Χρυσό), Kana Yinarron (Κοραλλί), Suma Mimarillion (Κίτρινο), Kimi Pinirion (Απαλό Κίτρινο), Timi Mokariron (Τριανταφυλλί Ροζ), Kaya Ninilion (Ροζ), Tema Visiron (Απαλό Ροζ), Solo Tisillion (Λεμονί), Wima Pilliron (Λαδί), Yisa Summaron (Πράσινο), Sola Vikerlion (Απαλό Πράσινο), Wira Tentaron (Σμαραγδί Πράσινο), Tira Winirion (Τιρκουάζ), Mala Linilion (Απαλό Τιρκουάζ), Nori Ristillion (Μπλε), Lina Sinlinlon (Απαλό Μπλε), Tori Sommaron (Βασιλικό Μπλε), Vima Tokaron (Ίντιγκο), Puma Tosaron (Βιολετί), Wina Simarion (Απαλό Βιολετί), Zila Sissilion (Μοβ), Yova Tirillion (Λιλά), Vaza Risiron (Ματζέντα), Nina Sirion (Ασημένιο), Πεταλούδες Ουράνιο Τόξο


No comments: