20081206

Aura-Soma Pomanders



Οι πομάδες λειτουργούν μέσα στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που περιβάλλει το φυσικό σώμα ( σε έκταση 3-5 εκ. από το σώμα). Κάθε πομάδα βοηθάει να εισάγουμε τις αντιπροσωπευτικές ενέργειες του χρώματος της και να βιώσουμε τα θετικά του μηνύματα. Οι πομάδες προστατεύουν― καθαρίζουν, αναζωογονούν και δυναμώνουν το ενεργειακό πεδίο. Η φωτογράφηση Κίρλιαν δείχνει ότι δημιουργούν μικρές βαλβίδες ασφαλείας μέσα στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, που επιτρέπουν τις θετικές ενέργειες να εισέλθουν ενώ ταυτόχρονα φιλτράρουν προς τα έξω αυτές που είναι λιγότερο βοηθητικές. Υποστηρίζουν εκείνο το κομμάτι στο κέντρο της ύπαρξης μας που είναι γαλήνιο και νιώθει άνετα.

Οι πομάδες περιέχουν ενέργειες από χρώμα, βότανα και κρυστάλλους. Είναι ένας συνδυασμός 49 βοτανικών αποσταγμάτων και αιθέριων ελαίων. Κάθε πομάδα περιέχει εφτά διαφορετικά βότανα που μέσα από το χρώμα τους σχετίζονται με ένα από τα εφτά τσάκρα, συνολικά σαράντα εννέα βότανα. Σε κάθε πομάδα επικρατούν τα βότανα που αντιστοιχούν στο συγκεκριμένο τσάκρα με το οποίο σχετίζεται το χρώμα της. Τα σαράντα εννέα βότανα είναι πάντα μέσα σε κάθε πομάδα, μόνο η αναλογία τους αλλάζει, ανάλογα με το χρώμα. Μέσα στη λευκή πομάδα, τα 49 βότανα βρίσκονται σε τέλεια ισορροπία, 7 Χ 7. Κάθε πομάδα απευθύνεται στις ανάγκες ενός ξεχωριστού τσάκρα και φέρνει σ’ αυτό ορισμένες ενεργειακές ποιότητες, ανάλογα με το χρώμα της.


Λευκή
Η πρώτη που δημιουργήθηκε. Καθαρίζει, εξαγνίζει και προστατεύει. Αιμοστατική. Χρησιμοποιήστε την σε κάθε χώρο όταν θέλετε να καθαρίσετε την ατμόσφαιρα, να ανανεώσετε τις ενέργειες, να ανοίξετε τον χώρο σε νέες δυνατότητες ή να φωτίσετε μία κατάσταση. Προστατεύει και εξισορροπεί όλα τα τσάκρα και ολόκληρο το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο. Πολύ καλή για να καθαρίζετε τους κρυστάλλους κουάρτζ.

Σκούρη Κόκκινη
Γειώνει, ενεργοποιεί και προστατεύει. Δυνατή προστασία για κάθε είδους ενεργειακή διαταραχή, κούραση, αδράνεια ή εξάντληση (και από την χρήση φαρμάκων επίσης). Για έντονες καταστάσεις. Αποφορτίζει το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο από την ένταση βοηθώντας έτσι να ξεπεράσουμε φόβους που συνδέονται με θέματα επιβίωσης. Εξισορροπεί την πολικότητα στο σώμα και καθαρίζει την ψυχική δραστηριότητα από τον χώρο. Προστατεύει από την αρνητική γαιοακτινοβολία και αυξάνει την αντίληψη μας για την Γη. Καλή για μετά τον διαλογισμό και κάθε είδους θεραπεία.

Κόκκινη
Πιο απαλή καθημερινή προστασία από την Σκούρη Κόκκινη.
Ισορροπεί τις ενέργειες, σας βοηθά να ξεπεράσετε αρνητικές επιρροές όπως απογοήτευση, αποστροφή και εχθρότητα. Μειώνει την ντροπαλότητα, ισορροπεί το φλογερό ταμπεραμέντο. Επαναφέρει την αρμονία μετά από πολύ σεξ ή την έντονη σκέψη του σεξ. Επιτρέπει την υπέρβαση επιθετικών αισθημάτων, ιδιαίτερα αν αυτά σχετίζονται με την έλλειψη γείωσης. Για κάθε ενεργειακή εργασία σε σχέση με την Γη.

Ροζ
Η Ροζ πομάδα μας περιβάλει με μία ατμόσφαιρα αγάπης και μας βοηθάει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Δημιουργεί συναισθηματική ευημερία φέρνοντας αγάπη, φροντίδα &
θέρμη. Ιδιαίτερα χρήσιμη στην εναρμόνιση των ομαδικών ενεργειών και την εξουδετέρωση της επιθετικότητας. Προστατεύει το άτομο που ανοίγεται στην αγάπη. Εναρμονίζεται με το ροζ κουάρτζ, διευρύνει και υποστηρίζει τις ενέργειες του.

Κοραλλί
Προστασία, ανεξαρτησία, εσωτερική συνοχή. Ολιστική αγάπη. Για να αγαπήσουμε τα πιο δύσκολα κομμάτια μας. Για να αντιμετωπίσουμε τον ανταγωνισμό. Να αναλάβουμε τις ευθύνες μας με χαρά. Για να ξεπεράσουμε τις ανεκπλήρωτες αγάπες. Θεραπεύει την Γραμμή του Χρόνου και φέρνει περισσότερη συγχρονικότητα. Καλή για την υψοφοβία.

Πορτοκαλί
Βοηθάει να παραμένουμε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι όταν προκύπτουν απρόβλεπτες καταστάσεις που μας ταράζουν. Ανασυγκρότηση και ανανέωση όταν νιώθουμε "κομμάτια". Ευδαιμονία και ενόραση,ανταπόκριση στην ζωή Εδώ και Τώρα. Βοηθητική στις αναδρομές, απορροφητική των σοκ.Για όσους δυσκολεύονται στον χειρισμό των ηλεκτρικών συσκευών, μηχανημάτων.

Χρυσή
Εσωτερική σοφία, αυτογνωσία, αφομοίωση, αυτοπεποίθηση. Ενότητα. Η ουσία των πραγμάτων. Για να ξεπεράσουμε την συναισθηματική σύγχυση και τις φοβίες, το άγχος. Βοηθητική στην απεξάρτηση. Για να συνδεθούμε και να αναγνωρίσουμε το Αστέρι στο κέντρο της ύπαρξης μας. Για ισορροπία, δικαιοσύνη και διάκριση.

Κίτρινη
Επαναφέρει την σπίθα. Λιακάδα, χαρά, ακτινοβολία, αντίδοτο στην έλλειψη χαράς και φωτεινότητας και στην αρνητικότητα. Εξισορροπεί την νευρική ένταση και το άγχος. Βοηθητική στην αλλαγή συνηθειών (κάπνισμα, δίαιτα κτλ). και κάθε μορφή αφομοίωσης (τροφή, πληροφορίες, γνώση κτλ), εξαιρετική για περιόδους μελέτης και εξετάσεων (όπως και η Χρυσή). Στους αρνητικούς να δίνετε κίτρινο. Στα ανήλιαγα μέρη να ψεκάζετε με κίτρινο.

Λαδί Πράσινη
Όταν διστάζουμε να πάρουμε αποφάσεις στο σταυροδρόμι. Όταν χρειάζεται να διατηρήσουμε την ελπίδα στην καρδιά. Θηλυκή εγκάρδια ηγεσία. Συνεργασία- όχι ανταγωνισμός. Υπεράσπιση της Αλήθειας μας. Καθαρίζει και απολυμαίνει. Απελευθερώνει την ζήλια και τον φθόνο. Για αγοραφοβία, κλειστοφοβία και κάθε ζήτημα χώρου. Καθαρίζει τις σκιές από τον χώρο. Μεταμορφώνει την πικρία σε γλυκύτητα.

* Και οι δύο Πράσινες φτάνουν στην καρδιά των πραγμάτων.
** Καθαρίζουν το χώρο ανάμεσα στις θεραπευτικές συνεδρίες και βοηθούν τον θεραπευτή να αποσυνδεθεί από τον πελάτη.

Σμαραγδένια Πράσινη
Για αρμονία και ισορροπία στον χώρο. Φέρνει ειρήνη στα συναισθήματα και την καρδιά. Για να βρούμε τον Δρόμο και να ανοίξουμε την καρδιά μας. Ανοίγει την πύλη της Ελευθερίας. Βοηθητική στα νέα ξεκινήματα και τις αποφάσεις. Για να καθαρίσουμε από αρνητικά συναισθήματα. Συνδέει με την Φύση, τους φυσικούς ρυθμούς και τους νόμους όπως και με τα Δέντρα. Σύνδεση με τον Χωροχρόνο και την Συγχρονικότητα. Χρήσιμη όταν χρειάζεστε τον χώρο σας(ή να δώσετε χώρο στους άλλους) ή να βρείτε έναν νέο χώρο.

Τιρκουάζ
Συναισθηματική έκφραση, δημιουργική και καλλιτεχνική δραστηριότητα. Για όσους διδάσκουν ή κάνουν δημόσιες ομιλίες. Βοηθητική στην συμβουλευτική. Ενθαρρύνει την ικανότητα να αναλαμβάνουμε την ευθύνη των αισθημάτων και των πράξεων μας. Συστήνεται σε όσους εργάζονται στα ΜΜΕ. Αυξάνει την επικοινωνία με τους κρυστάλλους και τα Ντέβα. Χρήσιμη στους τεχνομανιακούς ή τους τεχνοφοβικούς και σε όσους μαθαίνουν ξένες γλώσσες.

Ζαφειρένια Μπλε
Για να βρούμε το Πνεύμα του κόσμου. Για εσωτερική ειρήνη,
διαύγεια και περισσότερη ενέργεια. Αφοσίωση, έμπνευση και ενότητα παρά μοναξιά. Για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα με την εξουσία ή είναι πολύ ευαίσθητοι. Εργασία με τα γονικά πρότυπα. Για τα υπερδραστήρια παιδιά. Χρήσιμη σε θέματα επικοινωνίας και μεταβατικές περιόδους.

Βασιλική Μπλε
Οξύνει τις αισθήσεις και ιδιαίτερα την ακοή έτσι είναι πολύ καλή για όσους εργάζονται με τον ήχο ή απλώς απολαμβάνουν την μουσική. Ευνοεί τις ανώτερες νοητικές λειτουργίες. Για όσους χτίζουν κάστρα στα σύννεφα, τους ουτοπιστές - τους γειώνει. Χρήσιμη σε περιπτώσεις απομόνωσης, κατάθλιψης και «παράνοιας». Χαρίζει προστασία στην ανώτερη επικοινωνία. Χαρίζει έμπνευση. Για να βρούμε την αποστολή μας. Να κάνουμε το βήμα και να περάσουμε την γέφυρα. Βοηθητικοί για όσους δυσκολεύονται με τις ανθρώπινες επαφές.

Βιολετί
Η γλύκα του πνεύματος. Μας συνδέει με τον σκοπό της ζωής μας & την υπηρεσία μας. Διευρύνει την επίγνωση & την κατανόηση της ιερότητας στην καθημερινή ζωή. Μας ανοίγει στα καθημερινά θαύματα. Για να ξεπεράσουμε κάθε πρόβλημα ή απώλεια που μας κρατάει πίσω και να δώσουμε ένα τέλος. Για να ξεπεράσουμε τα όρια. Βοηθάει την μεταμόρφωση σε όλα τα επίπεδα. Εξισορροπεί τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου. Δυναμική χαλαρότητα παρά παθητικότητα.

Σκούρη Ματζέντα
Συνδυάζει κόκκινο και βιολετί, ένστικτο και νους, ενεργοποιεί και κατευνάζει. Πνευματικότητα σε δράση. Για όσους δίνουν ενέργεια στους άλλους & τώρα πρέπει να φροντίσουν τον εαυτό τους. Ανασυγκρότηση και χτίσιμο νέας ενέργειας. Καλή για θεραπείες με αντανακλαστικά σημεία (shiatsu, ρεφλεξολογία κτλ). Για να μάθουμε να φροντίζουμε τα μικρά πράγματα που συνήθως παραμελούμε στην ζωή, να κάνουμε τα μικρά καθημερινά καθήκοντά μας με αγάπη και φροντίδα, και να επενδύουμε στο σωστό κεφάλαιο μέσα μας.


[Σημ. οι ιδιότητες των Πομάδων δεν σταματούν εδώ...]

ΧΡΗΣΗ:  Ρίξτε 3 σταγόνες στην αριστερή σας παλάμη, τρίψτε τις παλάμες μεταξύ τους. Σηκώστε τα χέρια σας ψηλά επάνω από το κεφάλι και προσφέρετε την Πομάδα στον κόσμο. Μετά φέρτε τις παλάμες σας επάνω από το "στέμμα" σας και "λουστείτε" την πομάδα. Φέρτε τις παλάμες αργά στον αυχένα και με απαλές κυκλικές κινήσεις καθαρίστε αυτήν την περιοχή. Στη συνέχεια φέρτε τις παλάμες σας στους κροτάφους και καθαρίστε αυτήν την περιοχή με απαλές κυκλικές κινήσεις. Σηκώστε πάλι τα χέρια ψηλά επάνω από το κεφάλι και ενώστε τις παλάμες. Κατεβάστε τις ενωμένες παλάμες μπροστά από το μέτωπο και φέρτε τες στο λαιμό (σε απόσταση 3-5εκ από το σώμα)- καθαρίστε με απαλές κυκλικές κινήσεις αυτήν την περιοχή. Σταθείτε για λίγο στην καρδιά (δεν κάνετε κυκλικές κινήσεις εδώ). Κατεβάστε τις παλάμες σας στο ηλιακό πλέγμα και καθαρίστε την περιοχή αυτή με κυκλικές κινήσεις, το ίδιο και την κοιλιά και τα γεννητικά σας όργανα. Σκύψτε προς τα κάτω και προσφέρετε την Πομάδα στη Γη. Ενώστε τα χέρια σας, κρατήστε τα ενωμένα καθώς επανέρχεστε σε όρθια στάση, φέρτε τις παλάμες μπροστά στο πρόσωπό σας και πάρτε 3 βαθιές εισπνοές.

* Οι Πομάδες διατίθενται σε 25ml & 2,5ml (sprays) και 40ml σε διάφανο γυάλινο μπουκάλι για προσωπική χρήση και σε συσκευασία 100ml Air-Conditioner sprays για τον χώρο. Ορισμένες από αυτές υπάρχουν και σε 20ml Air-Conditioner sprays. Μην χρησιμοποιείτε τα αποσμητικά 100ml επάνω σας!! Είναι μόνο για τον ψεκασμό του χώρου - ψεκάστε τις 4 γωνίες του δωματίου και στο κέντρο.



No comments: