20081206

Aura-Soma Quintessences



Οι 15 Πεμπτουσίες επικαλούνται τον καλύτερο εαυτό μας.
Μας βοηθούν να επικεντρωθούμε στα χαρίσματα μας και το Αστέρι που Είμαστε και
να συντονιστούμε με την εσωτερική ομορφιά μας.
Οι Πεμπτουσίες είναι οι πιο λεπτοφυείς ουσίες στο σύστημα Aura-Soma.

Οι Πεμπτουσίες από τον Ελ Μορύα έως και την Παλλάδα Αθηνά αποδίδονται σε Ανεληφθέντες Δασκάλους. Οι Πεμπτουσίες από τον Ωρίωνα & Αγγελική έως και τον Μάχα Τσοχάν αποδίδονται σε Κοσμικά Όντα Μάστερ ενώ η Πεμπτουσία Τζβαλ Κουλ αποδίδεται στον ομόνυμο Ανεληφθέντα Δάσκαλο.



El Morya - Απαλή Μπλε
«Το Θέλημα σου, όχι το δικό μου»
Δυναμώνει τη θέληση, βοηθά να ευθυγραμμιστούμε με τον Σκοπό της ζωής μας και να εμπιστευτούμε την πορεία της ζωής. Διεγείρει την ειρήνη και την ενότητα σε όλα τα πράγματα. Φέρνει άπλετη ενέργεια και έμπνευση και υποστηρίζει την επικοινωνία. Χρήσιμη όταν θέλετε μία ειρηνική ατμόσφαιρα για επικοινωνία και δημιουργία.


Kuthumi - Απαλή Κίτρινη
«Σύνδεση Αγγελικού - Ανθρώπινου - Ντεβικού Βασιλείου»
Προσκαλεί θετικές ενέργειες από το μέλλον. Δείχνει προς την φώτιση και την αυτογνωσία. Μας βοηθά να βρούμε την θέση μας μεταξύ Ουρανού και Γης και να κατανοήσουμε επίσης την επικοινωνία ανάμεσα τους.

Lady Nada - Απαλή Ροζ (η συνοδός του Χριστού)
«Απεριόριστη Αγάπη»
Πνευματική ανάπτυξη μέσα από βαθιά αγάπη. Βαθιά απελευθέρωση από την αρνητικότητα. Βελτιώνει την ικανότητα μας να σχετιζόμαστε με τους άλλους. Ηρεμεί τον νου. Οξύνει την ακοή - καλή για όσους εργάζονται με τον ήχο. Βοηθητική όταν θέλουμε να εισακουστούμε. Μειώνει την επιθετικότητα γύρω μας.

Ιλαρίων - Απαλή Πράσινη
«Ο Δρόμος, η Αλήθεια, η Ζωή»
Η Φώτιση της καρδιάς. Μας βοηθά να βρούμε τον Δρόμο μας ανοίγοντάς μας στην αλήθεια και την εσωτερική σοφία. Μας πηγαίνει σε μία νέα κατεύθυνση και νέο χώρο για να κάνουμε ένα νέο βήμα στο παρόν. Προσφέρει ηρεμία ακόμη και σε κρίσεις πανικού. Η πιο ανανεωτική απ' όλες τις πεμπτουσίες. Για όσους εργάζονται με τον εσωτερικό ή τον εξωτερικό χώρο. Βοηθά στην θεραπεία του περιβάλλοντος.

Serapis Bey – Διάφανη
«Εξαγνισμός & Νέα Ξεκινήματα»
Καρμική λύτρωση- το κάρμα υπό νέο φως. Απελευθερώνει παλιά ενεργειακά πρότυπα.
Διεύρυνση της συνείδησης και της ζωτικής αύρας γύρω από το σώμα. Φέρνει διαύγεια στο όραμα - για να δούμε τα πράγματα με μία καινούργια ματιά. Δίνει βαθιά κατανόηση σε κάθε κατάσταση διαμάχης, πόνου και οδύνης σε όλα τα επίπεδα και βοηθάει την υπέρβασή τους. Υποστηρικτική στην νηστεία και την αποτοξίνωση. Καλή για την αρχή κάθε νέου εγχειρήματος.

Χριστός – Κόκκινη
«Αφύπνιση»
Μας συνδέει με τον Σκοπό της ζωής μας. Βοηθά να στρέψουμε τις προσπάθειες μας στην σωστή κατεύθυνση και να πατήσουμε τα πόδια μας γερά στο έδαφος. Επανενεργοποιεί και προσφέρει προστασία στο μονοπάτι. Καλή για εργασία με την πολικότητα.

Saint Germain - Λιλά
«Περίπατος στα μονοπάτια της ανώτερης τάξης»
Η καταλυτική μεταμόρφωση των αρνητικών ενεργειών σε θετικές. Μεταμόρφωση παλιών ενεργειακών προτύπων. Θεραπεία. Υπηρεσία. Βοηθά όσους κάνουν θεραπείες hands-on να αποστασιοποιούνται αφήνοντας απλώς τις ενέργειες να κυλήσουν. Καθαρίζει ανεπίλυτα συναισθηματικά προβλήματα και κατευνάζει. Ηρεμεί κάθε είδους υπερδιέγερση.

Παλλάδα Αθηνά & Αίολος – Ματζέντα
«Διαβίωση & Αισθητική»
Δημιουργική έκφραση της αγάπης και της ομορφιάς. Αφύπνιση της ομορφιάς σε όλα τα πράγματα. Έμπνευση στις δημιουργικές εργασίες, τα όνειρα και τα οράματα. Για να βρούμε τον τρόπο ζωής και την πρακτική που μας ταιριάζει. Η Πεμπτουσία των ενεργών ονειρευτών.

Orion & Angelica - Ροζ
«Εσωτερικά και Εξωτερικά Ταξίδια»
Η Πεμπτουσία των ταξιδιωτών.
Καθαρίζει την αρνητικότητα και τις προσδοκίες υποστηρίζοντας την συγχρονικότητα και την έμπνευση. Ιδανική για την αρχή και το τέλος νέων εγχειρημάτων ή σχέσεων, για συναντήσεις και ταξίδια (για να αποφύγετε το jet lag). Βοηθάει όσους ασχολούνται με το γαιοπαθολογικό στρες.

Lady Portia – Απαλή Χρυσή (συνοδός του Saint Germain)
«Μην Κρίνεις Για να Μην Κριθείς»
Αγάπη και Ευσπλαχνία χωρίς κριτική.
Η δασκάλα της δικαιοσύνης. Ειδική για εκείνες τις περιπτώσεις όταν γινόμαστε σκληροί και άδικοι με τον εαυτό μας (και τους άλλους) κάνουμε (αυτο-)κριτική ή εργαζόμαστε πολύ σκληρά. Όταν απαιτείται διακριτική σοφία και ισορροπία σε κάθε σκέψη. Φέρνει γρήγορα το φως. Χρήσιμη στις αναπνευστικές ασκήσεις- βοηθά την αναπνοή να πάει βαθύτερα.

Lao Tzu & Kwan Yin - Απαλή Πορτοκαλί
«Ευσπλαχνία, Αλχημεία, Ευημερία και Θεραπεία της Γραμμής του Χρόνου»
Βοηθά την απελευθέρωση από το παρελθόν και τα βαθιά ριζωμένα μοτίβα έντασης στο σώμα/ νου. Χρήσιμη όταν πρέπει να αλλάξουμε στάση. Καλή για τις σχέσεις γονέων - παιδιών, δασκάλων - μαθητών.


Sanat Kumara & Lady Venus Kumara - Απαλή Κοραλλί

«Το Θεϊκό Σχέδιο στην καθημερινή ζωή, η ουσία των πραγμάτων»
Όπως Πάνω, έτσι και Κάτω. Σύνθεση. Η Πατρική και Μητρική αρχή στην ύψιστη μορφή τους. Βοηθά να δούμε πίσω από τις μάσκες, να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια και να αντιμετωπίσουμε τον εαυτό μας. Για να φτάσουμε στη ρίζα των πραγμάτων. Βοηθητική σε βαθιά συναισθηματικά τραύματα. Αυξάνει το δονητικό επίπεδο.

Maha Chohan - Απαλή Τιρκουάζ
«Εγκάρδια έκφραση των αισθημάτων»
Ο Δάσκαλος των Δασκάλων. Ιδιαίτερα χρήσιμη αν εργάζεστε με κρυστάλλους. Φέρνει στο συνειδητό επίπεδο την ζωή της αισθηματικής ύπαρξης. Βοηθάει την έκφραση της Σοφίας της Νέας Εποχής. Φέρνει σε επαφή με τον Εσωτερικό Δάσκαλο - η προσωπική σύνδεση με την ενέργεια του Δασκάλου μέσα από την αισθηματική πλευρά της ύπαρξης.


Djwal Khul – Σμαραγδένια Πράσινη
«Αναζήτηση της Αλήθειας»
Για να ακολουθήσουμε την καρδιά μας και να ισορροπήσουμε το νου μας. Ιδιαίτερα χρήσιμη όταν χρειάζεται μία γειωμένη άποψη των πραγμάτων. Καλή για όσους ασχολούνται με τα ωροσκόπια και την αστρολογία, όσους ενδιαφέρονται για τον Χωροχρόνο και τις εξωγήινες υπάρξεις. Για όσους μελετούν την Φύση. Χρήσιμη όταν αναζητούμε την αλήθεια ή ένα νέο ξεκίνημα.


Άγιο Δισκοπότηρο & Ηλιακός Λόγος - Απαλή Λαδί
«Το Δισκοπότηρο είναι η Κύλικα του Φωτός»
Η επικοινωνία που μπορεί να εκφραστεί μέσα από εμάς όταν αποδεχόμαστε την δεκτικότητα του Δισκοπότηρου. Γεφυρώνει το Ηλιακό Πλέγμα και το Σμαράγδι της καρδιάς.
Βοηθάει σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξης και επιφέρει μεταμόρφωση, όσον αφορά τη δεκτικότητα και το ξετύλιγμα της διαισθητικής θηλυκής πλευράς μέσα μας.
Μας υπενθυμίζει πως ότι ψάχνουμε, υπάρχει μέσα μας.

ΧΡΗΣΗ: Ρίξτε 3 σταγόνες στον αριστερό σας καρπό και τρίψτε τους καρπούς μεταξύ τους. Σηκώστε τα χέρια σας ψηλά επάνω από το κεφάλι και προσφέρετε την Πεμπτουσία στον Κόσμο. Νιώστε τα χέρια σας σαν φτερά και αρχίστε να τα ανοιγοκλείνετε (σαν φτερά! Σε απόσταση 20-30 εκ. από το σώμα) διασταυρώνοντας τους καρπούς σας πρώτα επάνω από την κορυφή του κεφαλιού σας (όσες φορές θέλετε), μετά συνεχίστε χωρίς να σταματάτε καθόλου μπροστά από το μέτωπο, και το λαιμό. Διπλώστε τα χέρια-φτερά σας μπροστά από την καρδιά σας. Συνεχίστε να ανοιγοκλείνετε τα χέρια σας μπροστά από το ηλιακό πλέγμα, την κοιλιά, τα γεννητικά όργανα. Σκύψτε και προσφέρετε την Πεμπτουσία στη Γη. Στη συνέχεια, καθώς επανέρχεστε σε όρθια στάση, παίρνετε μέσα σας τα Δώρα της Γης διαγράφοντας μπροστά από το όλο το σώμα σας μία συνεχόμενη περιστροφική κίνηση των χεριών σας προς τα μέσα, σηκώνετε τα χέρια ψηλά επάνω από το κεφάλι (όταν σταθείτε όρθιοι!), ενώνετε τις παλάμες σας, τις κατεβάζετε ενωμένες επάνω στη ράχη της μύτης σας και παίρνετε 3 βαθιές εισπνοές μέσα από τους καρπούς σας.

[Σημ. Οι ιδιότητες των Πεμπτουσιών δεν σταματούν εδώ...]

* Οι Πεμπτουσίες διατίθενται σε 25ml &2,5ml (spray) και 40ml σε διάφανο γυάλινο μπουκάλι για ατομική χρήση & 100ml Air-Conditioner sprays για τον χώρο ενώ ένας περιορισμένος αριθμός κυκλοφορεί και σε 20ml Air-Conditioner sprays.Μην ψεκάζετε τις Πεμπτουσίες 100ml επάνω σας - είναι μόνο για το χώρο! Ψεκάστε στις 4 γωνίες και στο κέντρο του δωματίου.



Βαρβάρα Χατζησάββα
T. AS I ACT, QCCC
Δασκάλα* & Σύμβουλος Χρωματικής Φροντίδας Aura-Soma
(*στα 3 βασικά επίπεδα & τις Δεξ.Προσωπ. Παρουσίασης)

No comments: