20100129

Aura-Soma Biodynamics

ΒΙΟΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

Όλα τα προϊόντα AURA-SOMA αποτελούνται από φυσικά συστατικά που περισυλλέγονται από όλες τις γωνιές του κόσμου καθώς και από τα εκατοντάδες στρέμματα βιοδυναμικών καλλιεργειών που έχει στην ιδιοκτησία της η σχολή.

Σε καμία απολύτως περίπτωση δεν γίνονται πειράματα σε ζώα, για κανένα συστατικό και σε κανένα στάδιο της παραγωγής. Όπου είναι δυνατόν χρησιμοποιούνται ανακυκλωμένα ή ανακυκλώσιμα υλικά. Τα προϊόντα είναι κατάλληλα για vegeterians και vegans.

Η πρακτική της Βιοδυναμικής καλλιέργειας, όπως πρότεινε ο ιδρυτής της Rudolf Stainer την δεκαετία του 1920, υποστηρίζει ότι οι αγρός λειτουργεί σαν ενιαίος ζωντανός οργανισμός. Είναι αυτάρκης και εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα λιπάσματα και τα τρόφιμα που παράγονται μέσα σ' αυτόν. Υπάρχει μία ισορροπία ανάμεσα στον αριθμό και των ζώων και την έκταση του αγρού, χρησιμοποιείτε ένα σύστημα ανακύκλωσης και φυσικοί μέθοδοι ελέγχου των επιβλαβών φυτών και ζώων καθώς και των ασθενειών.

Όλες οι καλλιέργειες της AURA-SOMA Products Limited είναι πιστοποιημένες από το πρόγραμμα Δήμητρα της Ένωσης Βιοδυναμικής Γεωργίας. Η Φάρμα της AURA-SOMA Products Limited συγκαταλέγεται στις 120 μεγαλύτερες βιοδυναμικές φάρμες στο Ην. Βασίλειο και πιθανόν σ' ολόκληρη την Ευρώπη.

No comments: