20081206

Aura-Soma 1st Level Foundation

Η εκπαίδευση στο χρωματικό σύστημα Aura-Soma της Ακαδημίας AS I ACT είναι ανοιχτή σε όσους ενδιαφέρονται για τις χρωματικές σπουδές και θα ήθελαν να εντρυφήσουν στον τομέα της τέχνης, της επιστήμης και της τεχνολογίας του χρώματος και να μάθουν την παγκόσμια γλώσσα του χρώματος. Είναι μία συναρπαστική σπουδή που από τη φύση της εμπλουτίζει και καλλιεργεί την ανθρώπινη ύπαρξη και σίγουρα βοηθάει να αναγνωρίσετε τα ταλέντα και τη δυναμική που έχετε και πιθανόν δεν αναγνωρίσατε ακόμη.


Σκοπός του Foundation είναι να μας εισάγει στο χρωματικό σύστημα Aura-Soma και στην δυναμική του για την ανάπτυξη της συνείδησης. Οι μαθητές εισάγονται στην φιλοσοφία του Aura-Soma, την κατανόηση του χρώματος και την επίδραση που έχει στην ευημερία. Το σεμινάριο είναι θεωρητικό και πρακτικό, προσφέρει πληροφορίες για τα 4 συστατικά στοιχεία του συστήματος και την χρήση τους. Οι τακτικές πρακτικές συνεδρίες στην ερμηνεία των Equilibrium ενισχύουν την ανάπτυξη της διαίσθησης του μαθητή, την εσωτερική γνώση και την αυτοπεποίθηση, ώστε να μπορέσει να αρχίσει να μοιράζεται συνεδρίες συμβουλευτικής με τους φίλους και την οικογένεια του, αν θέλει.



Περιγραφή της Ύλης:

Η θεμελιώδης αρχή του Aura-Soma ως Μη- Παρεμβατικό και Αυτό-Επιλεκτικό Ταξίδι της Ψυχής.

* Θεωρία των Χρωμάτων: πρωτογενή, δευτερογενή, τριτογενή χρώματα, αντίθετα συμπληρωματικά, κρυμμένα χρώματα. Τα μηνύματα των χρωμάτων.
* Τα 3 Αστέρια και η Λεπτοφυής Ανατομία.
* Το Ορατό Φάσμα και τα Τσάκρα. Η Συμπαθητική Συνήχηση ως το κλειδί για την επαναφορά της ισορροπίας.
* Η Συνεδρία: Ο Χρωματικός Κώδικας της Ψυχής μέσα στον Χρόνο. Η σημασία των Εquilibrium σε καθεμία από τις 4 θέσεις της χρωματικής επιλογής. Ερμηνεία κάθε τμήματος της χρωματικής επιλογής.
* Οι βασικοί πυλώνες του Aura-Soma: Έλαια Ισορροπίας (Equilibrium), Πομάδες (Pomanders), Πεμπτουσίες (Quintessences), Έσσενς Χρωμάτων (Colour Essences), Αρχάγγελοι (ArchAngeloi).
* Οδηγίες για να κάνετε Συστάσεις με βάση κάθε χρωματική επιλογή.
* Πρακτική εργασία με την Αύρα και τις Λεπτές Ενέργειες.
* Πρακτική εργασία με τεχνικές μασάζ.
* Πρακτική εργασία με την Ανάγνωση Επιλογών Equilibrium.

No comments: